Vid rodret på Västnytt

Vi är två kreativa och drivna eldsjälar som styr skutan. Vi brinner för att göra lokaltidning och jobbar hårt för att lyfta det lokala företagandet, föreningslivet, nyheter och aktiviteter på Tjörn, Orust och Bokenäs. Med stor kunskap lotsar vi dig tryggt när du som företagare vill lyfta fram vad du har för att förgylla tillvaron med för läsarna i vårt område.

Elisabet Staf, som vid sidan av Västnytt, är marknadsförare och entreprenör och är en fena på att hitta och skriva om positiva lokalnyheter.

Carina Joling som har en redovisningsbyrå håller järnkoll på räkenskaperna och planerar tidningen.

 

Carina Joling

Annonsering, Ekonomi, VD

070-217 15 46
carina@vastnytt.com 

Elisabet Staf

Redaktion, Annonsering, Ansvarig utgivare

070-77 00 585
elisabet@vastnytt.com 

Övrig information:

Insänt material: Västnytt förbehåller sig rätten att redigera och publicera allt insänt material inkl. bilder, även på vår webbsida, www.vastnytt.com, FB, om inte avsändaren uttryckligen undanber sig detta.

Annons/filformat: Färdigt annonsmaterial bifogas som pressoptimerad PDF. Vi tar ej emot annonser som producerats i Photoshop, word eller liknande.

Upphovsrätt: Material framställt av Västnytt får ej utnyttjas utan Västnytts skriftliga medgivande.

Betalningsvillkor: 10 dagar netto. För förfallna fakturor debiteras f.n. 50:-, ränta 18%.

Utdelning: PostNord AB. Utebl. tidning: info@vastnytt.com

Personuppgifter: När du kontaktar oss använder vi dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs mer här